Week 18 - Zeewier van Mas Newen

  • Zeewier van Mas Newen

  • Nieuw in mijn assortiment:

    4 soorten zeewier van Mas Newen

    100 % natuurlijk, wild geoogst, premiumzeewier uit Chili.

    Zeewieren behoren tot het allereerste voedsel dat in de Amerika’s genuttigd werd. Voor hun oerdieet oogsten de inwoners van het Chileense natuurwalhalla Monte Verde een rijk variëté aan wilde planten. Mas Newen zeewier is van nogal goede huize. Dealgen aan de Chileense kust worden gevoed door het zuiverste water denkbaar.

    Dat levert zeewier op vol met mineralen en fytoplankton. De premium algen worden wild geoogst door de lokale heldinnen van de Alqueros de Navidad coöperatie, die strijden voor bescherming en duurzaamgebruik van de kust. Mas Newen kan door deze expertise, een uitgekiend droogproces en heel veel liefde een lijn zeewierproducten van de allerhoogste kwaliteit produceren.

    De vier soorten zijn:

    Cochayuyo flakes

    Meet de majesty van de Chileense zee: Cochayuyo alqae. Geliefd om haar gezonde aard, de hoge dosis proteïne en eigenzinnige smaak, een echte oppepper, dank zij de hogevoedingswaarde. Strooi over salades of andere gerechten..

    Cochayuyo croutons

    Dit is net zo’n krachtpatser. Even in wat kokosolie bakken (poffen) voor in de salade of als snack.

    Luga

    Deze alg barst ook van de proteïne, voor in de soep of in noedel gerechten.

    Luche flakes

    Deze rode alg barst van de vezels, proteïnen en mineralen. Heeft een zachte smaak en is in tal van gerechten te gebruiken.

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.